به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام محمد نوروزپور با اعلام این خبر گفت: پیشتر کتابهای پراکنده ای در زمینه اطلاعات مربوط به امامزاده ها به صورت استانی تهیه شده بود. ما کارشناسان خبره و اهل فن را برای ویرایش دوباره اطلاعات موجود به کار گرفته ایم که ان شا الله دایره المعارف جامع و کامل تری در سال آینده آماده انتشار خواهد شد.
وی ادامه داد: دایره المعارف بقاع متبرکه شامل شجره نامه ها، زندگی نامه ها و کرامات امامزادگان،موقعیت مکانی بقعه و خدمات امامزادگان و اطلاعات مهم دیگر می شود. نوروزپور همچنین یادآور شد: اطلاعات موجود در دایره المعارف در پرتال جامع امامزادگان نیز بارگذاری خواهد شد تا مردم علاوه بر کتاب و لوح فشرده از طریق اینترنت هم به این اطلاعات دسترسی داشته باشند و بدانند که کرامات امامزاده ها چه بوده است، این امامزادگان از کجا آمده اند برای چه کاری آمده اند یا نحوه شهادتشان چگونه بوده است.
مدیر کل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: خیلی از امامزاده ها برای تبلیغ دین و به درخواست خود مردم ایران آمده بودند مثلا در مشهد اردهال از توابع کاشان ما امامزاده علی بن باقر(ع) را داریم که خود مردم کاشان رفتند خدمت امام باقر (ع) و از ایشان درخواست کردند برای اینکه احکام دین ومسایل قرآن و اهل بیت (ع) را یاد بگیریم شما مبلغی را برای ما بفرستید که امام باقر (ع) فرزندشان؛ علی بن باقر را فرستادند. ایشان در آن منطقه مشغول تبلیغ دین اسلام شدند تا این که به شهادت رسیدند.
وی اضافه کرد: خوب است مردم با خدماتی که در جوار امامزادگان ارائه می شود، آشنا شوند. خیلی ها نمی دانند ما در قم در جوار بقعه ای مدرسه قرآنی داریم یا در همدان در کنار امامزاده عبدالله مرکز تخصصی حفظ قرآن داریم لذا این خلا وجود داشته است و ما وظیفه داریم این اطلاعات و آمار را جمع آوری کنیم و در اختیار عموم مردم بگذاریم.
۳۱۳/۳۲